Inici                                                                                              castellano

Imatges publicades

La noche blanca de Burgos
La noche blanca de Burgos 2009

"La noche blanca" és una manifestació cultural organitzada per l'Ajuntament de Burgos en la qual durant una setmana es realitzen tot tipus d'activitats artístiques amb la particularitat que són nocturnes.

Els encarregats de fer la publicitat em van demanar preu per aquesta imatge de la Lluna i evidentment els la vaig regalar. Així doncs la meva Lluna va sortir en la web, en cartells publicitaris i pòsters, en el programa d'activitats, en les etiquetes identificatives dels membres acreditats,...Web Lunatico
Web Lunático

Després de comprar la càmera QHY9 i fer les primeres proves a l'estiu de 2009, vaig enviar a Lunánico el resultat de la primera captura tal com els havia promès, concretament una imatge en blanc i negre de la galàxia d'Andrómeda M31.

Sembla ser que els va agradar i em van dir si en podia fer alguna en color per posar-la a la web. Els en vaig enviar tres que vaig fer per les vacances per que escollissin ells i... les van posar totes tres! Tot un orgull per mi.Revista Astronomia
Revista Astronomía Gener 2010

Al gener de 2010 la revista Astronomía va escollir aquesta imatge de la Lluna com a imatge del mes.

El més curiós de tot és que aquesta imatge els la vaig enviar quatre anys enrere, allà per octubre de 2005, i cada mes comprava la revista per veure si la publicaven i res de res, fins que em vaig cansar i vaig deixar de comprar la revista. Si no hagués estat perquè em van enviar com a premi un exemplar gratuït, ni me n'hagués assabentat. Segons s'explicava en la publicació, estaven recuperant antigues imatges que en el seu moment no van tenir cabuda per excés de material.

APODAPOD Desembre 2011

Publicació d'aquesta rotació completa de Júpiter en la que vaig col·laborar confeccionant el mapa 2D del planeta a partir de 5 imatges individuals capturades des del telescopi d'1 metre de diàmetre de l'observatori del Pic du Midi.

Revista AstronomiaRevista Astronomía Febrer 2012

Al febrer de 2012 la revista Astronomia publica aquesta imatge de gran camp de la constel·lació d'Orió.
Astrosurf MagazineRevista Astrosurf Magazine Gener 2014

Al gener de 2014 la revista Astrosurf Magazine publica aquesta imatge de l'eclipsi parcial de Sol del 3 de novembre de 2013.